CZ  |  EN  |  SK

Encapsulation of lipophilic and insoluble substances within hard-fat based beads

BÜCHI Labortechnik AG

Long chain triglycerides can be employed as a unique structural material to produce beads for the successful encapsulation and retention of lipophilic substances. At temperatures below 40 °C these fats form solid structures which can entrap the material present. Above these temperatures the solid fats melt and release the encapsulated material or the fat is digested in the digestive tract.
The method enables the encapsulated substance (termed encapsulant) to be protected from many different environmental conditions such as oxygen, heat, pH etc., and can help prolong its shelf life.
 

Stáhnout aplikaci Stáhnout aplikaci K přehledu aplikací Kontaktujte nás

Formulář pro stažení aplikace

* Tato pole jsou povinná.

** Vezměte prosím na vědomí, že vaše osobní údaje budou uloženy bezpečně a v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) (EU) 2016/679 o ochraně osob ve vztahu ke zpracování osobních údajů a volnému pohybu těchto údajů. Máte právo požadovat od nás přístup k vašim uloženým osobním údajům, opravit, vymazat nebo omezit zpracování osobních údajů a kdykoli odvolat svůj souhlas. Osobní údaje nebudou sdíleny mimo naši skupinu společností ani prodávány jiným společnostem. Osobní údaje mohou být použity pro marketingové a komunikační účely až do zrušení souhlasu.

Zobrazit více aplikací v:

Enkapsulace

Zobrazit další aplikace související s:

Sušárny a enkapsulátory